A Samsung Smart TV távirányító majdnem csodákra képes

Kedvenc tévéműsorainkat szeretnénk minél nagyobb kijelzőn és minél jobb minőségben megnézni. Ehhez a tévégyártók és csatornaszolgáltatók egyaránt igyekeznek hozzájárulni. Az elmúlt évek, évtizedek robbanásszerű fejlődést hoztak mindkét szálon, így mára már mozivászon méretben is nézhetjük FULL HD felbontásban kedvenceinket. Ezen a téren a Samsung Smart TV távirányító is óriásit lépett előre, amikor megalkotta az egyedi és megismételhetetlen zseniális termékét.

A multifunkciós távirányító minden igényt kielégítő módon simul a felhasználója tenyerébe és veszi át az uralmat a Samsung okostévék kínálatában. A Samsung Smart TV távirányító úgy lett kialakítva, hogy bármilyen korosztály akár vak sötétben is képes legyen azt kezelni. A gombok kiosztása egyszerű és jól érzékelhető az ujjainkkal.

A tévé pontosan és gyorsan vezérelhető általa. A Samsung Smart TV távirányító minden, a márkához hű felhasználónak kötelező darab. A taviranyi.to webáruházban óriási kedvezménnyel vásárolhatja meg ezt a remekbe szabott távkapcsolót.