A futó bicikli előnyös tulajdonságai

futó bicikli

A kerékpározás az életkorra való tekintet nélkül elnyeri a szíveket, ezért a gyártók már az egészen kicsi gyermekeknek is készítenek modelleket. A különböző színekben elérhető futó bicikli az 1-6 év közötti gyerekeknek készül. A kerékpározás iránti érdeklődés az első életév betöltésével jelentkezik, de jobb, ha a szülők először egy stabil triciklit választanak.

A kétkerekű modell hajtása még megterhelő lehet a gyenge csontrendszernek, ezért nem szabad túl korán erre a változatra váltani. A rendszeres akciók lehetővé teszik, hogy a szülők olcsón vásároljanak futó biciklit. De még a kedvezmények nélkül is, a biciklizés az általa elérhetővé tett hasznos tulajdonságok miatt minden fillért megér.

Bármelyik felnőtt kerékpáros igazolja, hogy a pedál nélküli modellek hajtása tökéletesen felkészíti a gyermeket a hagyományos kétkerekű modellek tekerésre. Az orvosok sem győzik hangsúlyozni a lábbal hajtható modellek előnyeit. Kiemelik, hogy javul a kicsik egyensúlya és koordinációja. A futó biciklinek köszönhetően a gyerek figyelmesebbé válik.