Végre eljött a kabinbőröndök ideje!

Most, hogy végre mindenki szabadon repülhet, érdemes ellenőrizni az utazótáskák állapotát. Az utóbbi másfél alatt a kabinbőrönd nagy unalomnak volt kitéve és lehet, hogy a moly is megrágta.

Amennyiben már évek óta tervezzük az újítást, akkor itt az ideje! A nyárban nemcsak az a jó, hogy megint lehet kirándulni, hanem az is, hogy jönnek a leárazások, így végre nem kell kiüríteni a pénztárcánkat, ami valljuk be őszintén, minden ember lelkét meggyógyítja egy kicsit. Lehet, hogy eddig csak álmodoztunk a repülésről vagy nézegettük a rokonok és a barátok képeit, de mi nem mertünk elindulni. Mivel itt a jó idő és a jegyek sem ugrottak fel az egekig, most vagy soha alapon akár el is indulhatunk. Nem kell hónapos utakat szervezni, mert egy hosszúhétvége és a kabinbőrönd tökéletesen megfelel alapnak.

Csak arról kell gondoskodnunk, hogy pár napra legyen elegendő fehérneműnk és talán egy váltópóló is belefér. Ha pedig meleg célországot választunk ki, akkor a hajszárító és egyéb tárgyak cipelését is megússzuk.