Univerzálisan alkalmazható kaputelefon

kaputelefon

Még néhány évtizeddel ezelőtt nem volt nagy hagyománya annak, hogy, amikor valakit előre meglátogattunk, akkor be kellett volna külön jelentkezni. Családtagok, gyakran több 100 kilométerről érkezve, hirtelen toppantak be és mindig örömmel voltak fogadva. Ma már ez elképzelhetetlen az internet, okoseszközök, valamint a kaputelefon korában.

Az utóbbi szerkezet voltaképpen arra szolgál, hogy egyértelműen kiszúrja a hívatlan és fogadásra egyáltalán nem kívánt látogatókat. A Fibaro Intercom olyan multifunkcionális készülék, amire nemcsak nappal, de még éjszaka is lehet számítani. A kaputelefon 180 fokos, ultraszéles kilátást biztosít, így biztosan észlelhetővé válik minden, ami a bejártnál történik.

Még arra is alkalmas, hogy video üzenetet rögzítsen, ami hatalmas előny. A Full HD felbontás teljesen alap. Ha egy nagyobb területű ingatlannal rendelkezünk és valóban figyelünk arra, hogy pontosan ki lép be a birtokunkra, akkor a kaputelefon felszerelése mielőbb történjen meg, hogy többé ne érjen bennünket váratlan meglepetés semmilyen helyzetben!