Újraszalvéta vidám mintákkal

újraszalvéta

Azok a családanyák, akik mindennap csomagolnak uzsonnát a gyermekeiknek, férjüknek, pontosan tudják, hogy rengeteg szalvétát és zacskót használnak el, ami egyáltalán nem környezetbarát megoldás.

De mi lenne, ha a mindennapi szendvicseket egy környezetkímélő újraszalvéta használatával csomagolná be? Nagyon jó hasznát lehet venni egy ilyen környezetbarát terméknek, amibe nemcsak szendvicset, hanem gyümölcsöt, nasit, zöldségféléket is lehet csomagolni. Az anyabioboltja.hu webáruház kínálatában többféle újraszalvéta is felfedezhető. Célszerű felkeresni a boltot. Ez a szalvéta hűtőben is használható, mosható, nem szennyezi a környezetet minden alkalomkor, költséghatékony, bio.

Ugyanakkor az újraszalvéta terítőnek és étkezési alátétnek is kiváló. A termékpalettán szerepel pékárus, virágos, levendulás, bárányos és sötét virágos mintázatú modell. Igazán vidám, aranyos mintázatú a bárányos újraszalvéta, ami a gyermek kedvencévé válik már első látásra. Kívül pamut, a belseje vízlepergető anyagból készül.