Túllép a funkcióján a bakancs

bakancs

A divat napjainkra bőven tartogat izgalmakat, mivel a jelenben már erősen elavult az elképzelés, miszerint a nők ne viseljenek férfias darabokat. Az utóbbi évek egyik meghatározó eleme a vonásaiban folyton megújuló bakancs. A maszkulin jegyek népszerűbbek mint valaha, sőt, kifejezetten sikkes kombinálni a robusztus lábbelit egy lágyan nőies, virágmintás ruhával. Éppen ebből adódik, hogy a bakancs viselése már nem korlátozódik le kizárólag a hideg őszi és téli időszakra.

Az év bármelyik periódusában bátran viselhetjük a kedvenc darabjainkat, a különleges elemekkel kiegészített modellek révén pedig igazán stílusos lesz a megjelenésünk. Természetesen ennek a típusú lábbelinek az eredeti funkciója az, hogy ellenálljon a zordabb időjárási tényezőknek. A cipoker.hu webshopban forgalmazott modellek ennek maradéktalanul eleget is tesznek, itt ugyanis minden bakancs megbízható és magas minőséget képviselő világmárkák műhelyéből kerül ki. A hölgyek mellett, az urak is kedvükre válogathatnak a kínálatból.

Produktivitásra törekszik az Imac

Az olasz cipőipar virágzik és ehhez számos kiemelkedő márkanév járul hozzá. Az Imac a 80-as évek óta dolgozik azon, hogy az általa legyártott lábbelik az élvonalba kerülhessenek. A cipők népszerűsége azóta töretlen, ami nem meglepő, hiszen a cég folyamatosan a legfrissebb innovációk után kutat és a divat aktuális elemeit ötvözi a legmagasabb fokú kényelmi szempontokkal. Az erős és flexibilis poliuretán talpak, a speciális rezgéscsillapítóval ellátott anti-schock talpbetétek, illetve a kivehető talpbélések egyaránt az Imac forradalmi szerepét tükrözik vissza.

Az egyedileg kifejlesztett membránok gondoskodnak a cipők vízhatlanságáról a csapadékos szezonokban is. A nyári szandálok kényelmi kialakítással, több ponton történő rögzítéssel, természetes és ,,lélegző” anyagok felhasználásával készülnek. Az Imac cipők több típusa is gerinckímélő talpbetéttel rendelkezik. Az egészséges láb szolgálatában a márka folyton a legújabb fejlesztéseket alkalmazza.