Takarítógép bérléssel makulátlan lesz minden

takarítógép bérlés

Minden háztartásban kell az alapos nagytakarítás, a folyamat pedig akkor lesz teljes, ha a szövettel bevont használati tárgyak sem maradnak ki. Ebben a munkában jöhet jól a takarítógép bérlés. Mi az, amit ez a szolgáltatás magába foglal?

Egy nagyteljesítményű, mélytisztító masinát kínálunk fel Önnek, ami a szőnyegeken kívül az ülőgarnitúrákon keresztül az ágymatracokig, az összes kárpitos bútort alaposan kitisztítja és ami még fontosabb, fertőtleníti. Hogyan zajlik a takarítógép bérlés? Tulajdonképpen a dolog igen egyszerű: telefonhívás és egy időpont egyeztetés után a futárunk házhoz szállítja a gépet. Igen, ez így igaz, ügyfeleinket nem terheljük felesleges kilométerek megtételével!

Az eszköz házhoz megy, ami rövid használati utasítást követően, a megbeszélt időpontig rendelkezésre áll. A takarítógép bérlés azért is kényelmes, mert a munkát az ügyfél saját magának osztja be, kényelmesen haladva a szobák között. Annyi javaslatunk van csupán, hogy bizonyos ünnepek közeledésével előre tervezzen, foglalja le időben a masinát!