Szeretettel várja a Mátra vendégház

Mátra vendégház

Igazi felüdülés a hegyekben eltölteni néhány napot bármelyik évszakban, de talán nyáron a leggyönyörűbb a táj. Egy kényelmes szállásra mindenképpen szükség van, ezt pedig ebben a zónában a Mátra vendégház biztosíthatja számunkra. A vendégház Magyarország egyik legmagasabban fekvő településén, a Galyatető szomszédságában, Mátraszentlászló faluban található.

A környék páratlan panorámával örvendezteti meg az idelátogatókat, de nagyon sok aktív programlehetőséget is kínál. A Mátra vendégház a túrákkal, sétálással, kirándulással eltöltött nap után megérdemelt pihenést biztosítja. Két-, háromágyas szobák, tetőtéri apartmanok bérelhetőek.

Mindennel el vannak látva ezek a helyiségek, ami a nyugodt, kényelmes pihenést garantálja. A szolgáltatások között szerepel az étkezés, a biciklikölcsönzés, a wellness. A Mátra vendégház szobáinak foglalása egyszerűen elvégezhető a ketkerekvendeghaz.hu weboldalon keresztül. Ugyancsak ezen a portálon tekinthetőek meg az árak is, amelyek meggyőzik arról, hogy itt tervezzen néhány felejthetetlen napot!