Rengeteget változtak az iPhone árak

iPhone árak

Egy időben mindenki ezeket tartotta a legdrágább telefonoknak. Viszont manapság már egy-egy androidos készülék is felveszi a versenyt a iPhone árak szintjével. Az Apple telefonok sokkal elérhetőbbnek számítanak mostanság, mint néhány évvel ezelőtt.

Ez többek között azért lehet, mert minden megjelenéskor a cég piacra dobja az alapmodellt és a Pro változatot, ami valamivel magasabb árazást kap, az erősebb hardver vagy a plusz funkciók miatt.

Az iPhone árak a mobilcorner.hu webáruházban gyakran akciósan szerepelnek. Egy ilyen kedvező ajánlatra mindenképp érdemes lecsapni, hiszen a mai Apple mobilok jövőre és azt követően is minden további gond nélkül kitűnően használhatóak lesznek, a folyamatos frissítéseknek köszönhetően.

Például egy iPhone 7 Pro még most is egy kitűnő modellnek számít. Az iPhone árak folyamatosan változnak az új verziók megjelenése miatt. Jó vételnek számítanak az innovatív technológiájuk miatt, és nem utolsó sorban jól tartják az árukat az Apple készülékek, hiszen még évek múltán sem lassulnak le a használhatatlanságig, mint egyes Adroid-os telefonok.