Remek befektetés a vízteres kandallóbetét

vízteres kandallóbetét

Egy zárt égéstérrel rendelkező kandalló magával ragadó látványt képes nyújtani egy lakásban. Otthonunk helyiségeit hatékonyan fűthetjük a segítségével, ráadásul egy vízteres kandallóbetét radiátoros vagy padlófűtéses rendszerrel egyaránt üzemeltethető.

A működési elve végtelenül egyszerű, a tűztéren túl egy hőcserélő rendszert is tartalmaz, ebben kering folyamatosan a víz, amit a kandallóból érkező hő hevít fel a kellő hőmérsékletre. Ez a felmelegített folyadék eljut a rendszerhez kapcsolt fűtőtestekhez és intenzív melegével átjárja a helyiségeket. A vízteres kandallóbetét további előnye, hogy használati meleg vizet is előállíthatunk a segítségével.

Minden esetben egy hosszú távú befektetéssel számolhatunk, ugyanis ez a fűtés teljes értékűen biztosítja a megfelelő hőmérsékletet a téli fagyok során is. A kellemes klímán túl, egy vízteres kandallóbetét bensőséges hangulatot kölcsönöz az otthonunknak. A lobogó tűz látványa méltó kísérője lesz a harmonikus estéknek, amikor együtt lehet az egész család.