Remek befektetés a Bloomberg Tier 1 napelem

Bloomberg Tier 1 napelem

Szerencsére, hazánkban egyre több családi ház és intézmény tetején láthatóak napelemek, ami azért jó, mert egyrészt környezettudatos megoldás, másrészt pedig lényegesen olcsóbb a hagyományos fűtési megoldásoknál. Számtalan előnnyel kecsegtet tehát egy ilyen modern szerkezet, annak is egyik kiváló típusa a Bloomberg Tier 1 napelem. Mindamellett, hogy nem csekély összegű befektetés, mégis megéri telepíttetni. Körülbelül 7-10 év alatt térül meg a beruházás, viszont a napelem rendszer hozzávetőlegesen 25-30 évig termelni fogja az energiát.

Lehet számolni. A Bloomberg Tier 1 napelem felszerelésével jelentősen növekszik az adott ingatlan értéke, ráadásul most a piaci háttér is igazán kedvező, államilag támogatott pályázat: 0%-os THM-es hitel, illetve mindössze 10% önerő. Érdemes beruházni, hiszen Magyarországon évente átlagosan körülbelül 2000 a napsütéses órák száma, ez pedig megfelelő lehetőséget biztosít a napelemes energiatermeléshez.

Nézzen utána a premiumnapelem.hu weboldalon annak, hogyan telepíthető a Bloomberg Tier 1 napelem! A közelmúltban az Óbudai Egyetemen napelemes autótöltő létesült, ami tulajdonképpen újrahasznosított elektromos autó akkumulátorokkal működik. A Premium Napelem Kft. elmondhatja, hogy a konzorciumi partnerünk közreműködésével sikerült ezt létrehozni. A K+F projektet az EIT Urban Mobility, az Európai Unió szervezete támogatta. Ezáltal az egyetem hallgatói kiváló szakmai és gyakorlati tapasztalatra tehettek szert.

A fejlesztés igazán gyorsan, mindössze 4 hónap alatt valósult meg. A cég kijelentheti azt is, hogy a konzorciumi partnerünk, vagyis az Óbudai Egyetem a napelemes rendszerek oktatásában és kutatásában egyaránt jeleskedik. Hazánkban összesen 2 intézmény nyújt a diákjainak ilyen szakirányú továbbképzést, az egyik a már említett. A Solar Carport napelemes autóbeálló megújuló áramot termel, amit mobilitásra hasznosítanak az elektromos autók, de más praktikus előnyei is vannak. A Premium Napelem Kft. szerint a konzorciumi partnerünk kitűnő munkát végzett.