Relax sarokgarnitúra pihenéshez, filmnézéshez

relax sarokgarnitúra

A tisztálkodással és szépségápolással kapcsolatos termékek köre szinte naponta bővül, mivel folyamatosan Közkedvelt megoldást jelent a nappaliba a sarokkanapé, mivel nagyon jól hasznosítja a teret. Ha valami igazán komfortos bútordarabot szeretne, akkor a relax sarokgarnitúra jelenti a legjobb döntést. Egy ilyen kanapén elfér az egész család, amikor jókat beszélgetnek vagy éppen megtekintenek egy szórakoztató filmalkotást. Ha ilyen bútorzat megvásárlását tervezi, akkor tanácsos felkeresnie a jobaratokfotel.hu webáruházat, amelyik gazdag kínálatával el fogja varázsolni.

A készleten megtalálható Elliott relax sarokgarnitúra például nagyon modern módon felszerelt, extra kényelmes ülésekkel van ellátva. Opciósan motoros funkcióval is kérhető, ebben az esetben a mechanizmus megemeli a lábtartót, a háttámlát pedig a tartós alvást lehetővé tevő közel vízszintes pozícióig dönti. Csokoládé és világos barna színben választható, rendkívül meleg, otthonos színekben. A relax sarokgarnitúra egyik oldalán, két ülés közé mozis-italtartós konzol került beépítésre. Tehát igazán praktikus ez a bútorzat, így tökéletes szolgálatot tesz.

Érdemes kihasználni a TV fotel akció adta lehetőséget is.

Így kedvező áron juthatunk hozzá egy olyan kényelmes ülőalkalmatossághoz, amelyik biztosan a família kedvence lesz. Megvásárolható jelenleg 15%-os árkedvezménnyel a TV fotel akció keretein belül a Tessin motoros bútordarab, ami fekete, valódi bőrkárpittal van bevonva. Kellemes, különlegesen lágy tapintású, kényelmes és meleg ez a bevonat, amit az enyhén nyitott pórusokon keresztül létrejövő hőmérséklet kiegyenlítődést eredményez. Motoros mechanizmusának köszönhetően, háttámlája közel a vízszintesig dönthető, a lábtartója pedig emelhető.

A TV fotel akció során ugyanakkor más típusú ülőalkalmatosságok megvételére is sor kerülhet. Még az eredeti ártól 20%-al olcsóbban is lehet vásárolni fotelt, tehát mindenképpen érdemes végignézni a felhozatalt. Egy ilyen bútorzat hosszú éveken keresztül képes szolgálni a tulajdonosai kényelmét, tehát nem rövid távú befektetést jelent. Ettől eltekintve, mégis megéri a TV fotel akció nyújtotta kedvezményeket kihasználni, hiszen az így megvehető darabok is magas minőségűek.