Programozható tápegység távvezérlési opcióval

Kiváló minőség, kedvező árak

Az ipar számos területén széles felhasználást kínálnak a webáruház ezen termékei, amelyekkel többféle teszt végezhető el, a rengeteg beállítási lehetőségnek köszönhetően.

A mai modern programozható tápegység egy kifejezetten kompakt eszköz, ami azért kiemelendő, mert néhány évvel ezelőtt ez még egyáltalán nem volt elmondható ezekről a berendezésekről. Nagyok, nehezek és robosztusak voltak, amelyeknek a mozgatásuk elég nehézkes volt.

A régi programozható tápegységek élettartamát meghatározta a terhelés. A gyakori túlhevülés hamar tönkretette ezeket a berendezéseket, azonban ma már a ventilátorokat szoftver vezérli, ami nemcsak a programozható tápegység belsejében keletkező hőt méri, hanem figyelembe veszi a környezet hőmérsékletét és ehhez igazítja a hűtést.

Természetesen túlterhelés és túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva, ami jelentősen csökkenti a meghibásodás esélyét. USB-n keresztül csatlakoztatható a programozható tápegység a számítógéphez, amin nyomon követhetőek a megjelenített értékek.