Nem luxuscikk manapság az automatikus öntöző

automatikus öntöző

Nem csoda, hogy egyre többen fordulnak el a manuális locsolórendszerektől, esélyt adva inkább azoknak a megoldásoknak, amik emberi felügyelet nélkül tudnak hatékonyan dolgozni. Az egyik igen népszerű megoldás napjainkban az automatikus öntöző. Hazánkban is több tízezret építenek ki éves szinten, ami egyúttal igazolja, hogy mennyire elterjedt és milyen sokan választják ez.

Érthető is, ugyanis nem számít már egy túl drága megoldásnak, luxuscikknek és igenis reális áron szerezhető be az automatikus öntöző minden eleme, illetve a kertész sem kér sokat a telepítéséért. Egy ésszerű emberi megoldást jelent, ami maximális kényelmet és még megtakarítást is biztosít.

Manapság sokat lehet hallani még a hibrid locsolórendszer kifejezésről. Mit jelent ez? Nos, sokan azt hiszik, hogy a manuális és az automatikus öntöző keveréket jelenti. Pedig ez nem így van. Mindössze arról van szó, hogy több cég termékeinek egyidejű felhasználásával készül el a rendszer. A legtöbb kertész egyetért abban, hogy ennek számos pozitívuma van.

Például Szili Krisztián, az ontozorendszeres.hu szakembere is számos esetben választotta ezt a lehetőséget, ahol is a K-Rain és az Orbit gyártók produktumait kombinálta, hogy a végeredmény még hatékonyabb legyen. Milyen elemeknek köszönheti a sikerét az automatikus öntöző? Nos, mindegyiknek rendelkeznie kell egy vezérlő automatikával, elektromos szeleppel, vízkibocsátó tartozékkal, azaz szórófejjel.

Telepítési stílusok, öntözőrendszer Nyíregyháza

Amikor egy automata rendszer megépítésére adja a fejét az ember és felkeres egy kertészt, akkor a szaki tudja, hogy többféle irányzat közül választhat. Nyilván a telepítők saját meggyőződése miatt alakultak ki ezek és mindenkinek meg van a kedvenc technikája.

Azonban a felépítéséből kifolyólag az öntözőrendszer Nyíregyháza szerelésének a menete nagyjából megegyező lesz. Az tény, hogy minden egyes esetben a kert tulajdonságai fogják meghatározni a munkamenetet, ami a rendszer szerelését tekintve történhet készülő vagy kész kertben. Az öntözőrendszer Nyíregyháza munkamenete a tökéletes szerkezet kiépítését célozza meg