Napelem inverterek összehasonlítása – Miben különböznek?

napelem inver

A költséghatékony és környezetkímélő napelemes rendszerek telepítésére egyre nagyobb a kereslet. Ezzel nullára tudjuk csökkenteni a villanyszámlát és óvjuk a környezetet is. A www.stnapelem.hu weboldalon remek összefoglalót találhatsz az 5 legnépszerűbb napelem inverterről. Ez a szerkezet a napelem rendszer legfontosabb része, ami a megtermelt egyenáramot átalakítja váltakozó árammá. Folyamatosan ellenőrzi a panelek működését és bármilyen hibát észlel, azonnal jelez.

Mivel egyfolytában dolgozik, az élettartama is rövidebb, mint a paneleké. Egy inverter kb. 5-15 évig üzemel, ezt a minőség határozza meg. Több neves cég foglalkozik ezeknek a gyártásával. Az ST Solar Kft. dinamikus csapata kitűnő szakmai ismeretekkel rendelkezik, amit a több ezer sikeres telepítés is bizonyít. A szakember javaslata szerint, egy nagyobb családi ház áramellátásához, amibe a fűtés és a meleg víz előállítása tartozik, háromfázisú inverterre van szükség.

A Fronius osztrák cég több évtizede van a piacon és egy jól működő szervizhálózattal rendelkezik. Piacvezetőként ismert SolarEdge termékei kiváló minőségűek és a termékekre 12 év garanciát vállal. A telefonra letöltött applikációval követni lehet a fogyasztást. A német SMA gyártó precíz munkát végez és ha cserealkatrészre van szükség, pár nap alatt megérkezik. A másik ismert márka a Huawei, ami nemrég jelent meg a piacon és gyors fejlődésének köszönhetően, megfelel minden műszaki elvárásnak és az ára is nagyon kedvező. Bármelyik terméket választhatják, mert a minőség és a garancia biztosított.

A Solplanet évekig besegített más cégeknek, míg 2007 óta saját márkanévvel jelent meg. Hívja bizalommal az oldalon található telefonszámot és az ügyfélszolgálat munkatársai bővebb információval szolgálnak! Már a tervezés első szakaszában igényelje a szakember segítségét és közösen eldönthetik, hogy melyik az ideális teljesítményű napelemes rendszer, amivel fedezni tudja a lakás teljes energiaellátását. Semmilyen káros anyagot nem bocsájt ki, ezáltal a környezetszennyeződés is elkerülhető.