Mitől olyan különleges a holt-tengeri iszap?

holt-tengeri iszap

Az arc mindennap ki van téve a negatív hatásoknak, még akkor is, ha alig hagyjuk el a lakást. A megfelelő bőrápoláshoz muszáj hozzáadni a krémeket és akár a Holt-tengeri iszap is a kívánságlistánkra kerülhet.

De mitől olyan különleges az iszap? A választ érdemes egy egészen más irányból megközelíteni, ahol az arcunk a főszereplő. Az esti pihenés után az egész napunk a rohanásról szól, miközben a levegőben található szennyeződés teszi a dolgát. A koszos városok mellé jönnek a természetellenes sminkek, az olcsó krémek és még sorolhatnánk. Olykor teljesen megfeledkezünk a bőrápolásról vagy teszünk rá még egy lapáttal a kémiai vegyszerekkel, amit szappan formájában vásároltunk meg a sarki boltban.

Nem véletlen, hogy az arcunk szépen lassan elkezd öregedni, ami ellen nem igazán tudunk mit tenni. Vagy mégis? A holt-tengeri iszap talán az egyik legtermészetesebb anyag, ami a ráncok ellen is bevethető és ma már utaznunk sem kell hozzá, mivel az Ahava termékei között megtaláljuk ezt a varázslatos formulát.