Mire való a holt-tengeri só?

holt-tengeri só

Sokkal egészségesebbek a természetes alapanyagokból készült kozmetikumok a vegyszeres társaiknál, tehát a legjobb választást jelentik. Például az AHAVA testápolási termékek holt-tengeri só felhasználásával készülnek, ennek köszönhetően megújítják, hidratálják, puhítják a bőrt.

Az ahavashop.hu webáruházban kapható sószappan, selymesítő testradír, folyékony só és fürdőkristály. A holt-tengeri só jelenleg akciós áron vásárolható meg, érdemes beszerezni, mivel számtalan előnyt biztosít. Először is, segíti a sejtek regenerálódását, erősíti a bőr védelmi rendszerét, serkenti annak anyagcseréjét. Tanácsos rendszeresen használni, mert így a felhám visszanyeri önhidratáló képességét és egészségesebb lesz.

Ekcémás, pszoriázisos bőr esetében tusfürdő vagy szappan helyett is bátran használható. Arcra viszont nem ajánlott alkalmazni, ezt feltétlenül tartsa szem előtt! Tehát a holt-tengeri só nagyon jót tesz a bőrnek akkor, ha valami teljesen egészséges, de akkor sem hagyja cserben, ha gond volna vele.