Minden, amit a sajtófalról tudni kell

Zászló nyomtatás

A roll up bannerek nagy népszerűségnek örvendenek a marketing világában, hiszen ezek olyan tárgyak, amelyek számos szituációban jól használhatóak. Ezért is vált a roll up nyomtatás egy olyan szolgáltatássá, amit rengeteg cég igénybe vesz. Mit kell tudni erről az eljárásról? Nos, a készítéssel olyan látványos display-k kaphatóak, amelyek egyáltalán nem nehezek, illetve roppant könnyedén mozgathatóak. A legfőbb pozitívum abban rejlik, hogy nagyon könnyen összeállíthatóak és a szállításuk sem okoz gondot senkinek.

Mindez annak köszönhető, hogy a roll up nyomtatás során odafigyelnek a felépítésre a szakértők. A sokoldalúan alkalmazható roll up-okban és bannerekben a nyomatok könnyen, pillanatok alatt cserélhetőek. A motívumok nyomása különféle alapanyagokra történhet. Ez lehet textil, display fólia vagy selyemhatású textil. A roll up nyomtatás előtt a munkát végző szakinak tudnia kell, hogy pontosan mit is akar a kliens. A roll up nyomtatás révén többféle méretben kapható ez az eszköz. Kérni lehet ezt 60 cm – 200 cm szélességig és 160 cm – 252 cm magasságig. A roll up-ok azért is válnak be, mert ezek kül- és beltéren is alkalmazhatóak.

Aki pedig a Hungaro Dekor mellett dönt, az a kedvező ár-érték aránynak is örülhet. Vannak olyan roll up bannerek, amelyeknél a nyomatokat az ügyfelek akárhol gond nélkül kicserélhetik külön ragasztócsík nélkül. A Hungaro Dekor sokszor keresett terméke még a sajtófal. A cég a megszokott, display fóliával rendelkező falak mellett textilnyomatos produktumok gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik.

A megrendelő által megálmodott grafikát egy vastag, tartós és nem átlátszó textilanyagra nyomtatják a munkatársak. Ha ez megvan, akkor a stabilitás érdekében az elkészült nyomat tépőzárral rögzül a szerkezetre. A sajtófal tehát egyszerűen elkészíthető. Ennek pedig nagyon örülnek azok, akik heti rendszerességgel előveszik a sajtófal eszközt, hiszen nem kell sokat bajlódniuk az összeszereléssel, felállítással. A sajtófal mellett szól még, hogy a reklámfelület a tárolásnál is a szerkezeten maradhat, hiszen ez egy cseppet sem gyűrődik, és repedéstől, szakadástól sem kell tartani.