Milyen az ideális terasz bútor?

terasz bútor

A nagyvárosokban élőknek különös felüdülést nyújthat egy balkon a panellakásban, ugyanis élénkítő hatással lehet a friss levegő. Egyesek szívesen ülnek ki olvasni, esetleg nézelődni, amihez elengedhetetlen a terasz bútor megléte. Ha kimondottan az ideális darabot keressük, akkor figyelembe kell venni egyes tényezőket, amelyeknek fontossága nélkülözhetetlen.

Ilyen például az anyag, a méret, valamint a forma. Természetesen rendkívül sokféle anyag közül válogathatunk, azonban a műanyag példányokat érdemes előnyben részesíteni. Ugyanis roppant masszívak, ráadásul olcsóbbak is a fából készült társaiknál.

A terasz bútor méretét tekintve, mindig ügyeljünk arra, hogy olyan darabot válasszunk, ami hagy még egy kis mozgásteret! Amennyiben követni akarjuk a mai divatot, akkor az egyenes vonalakkal kialakított terasz bútorok között nézelődjünk. Azonban a vintage stílus képviselői egy kicsit merészebb, bohókásabb példány mellett is letehetik a voksukat. A székek mellé jó egy asztalt is beszerezni, hiszen a megléte emelheti az összhatást.