Mi az a pontmegfogásos üveg előtető?

pontmegfogásos üveg előtetők

A korszerű technológiával gyártott üvegek biztonságosak és időtállóak, ezért az építészetben gyakran használják főelemként. Nemcsak lakásokban, de irodaházakban és szállodákban is gyakran megjelenik az üveg, mint fő alkotóelem. A ház bejárata fölé kitűnő megoldás az előtető, ami megvédi az ajtót az eső ellen. A pontmegfogásos üveg előtetők az exkluzívabb kategóriába tartoznak. Esztétikai szempontból megváltoztatja az épületet. A fából készültek nagyon hamar elkorhadnak, de az üveg ellenáll az idő múlásának.

Nem kell attól tartani, hogy könnyen eltörik és sérülést okoz, mivel a két lap közötti ragasztó összetartja. A teraszok befedésére is jó megoldás lehet. A természetes fény megvilágítja a helyet és pozitívan hat a közérzetünkre. A meglévő faszerkezetet sem muszáj lebontani, mert erre a rutinos szakember rá tudja építeni az üvegtetőt. A Class Üvegstúdió csapata az üvegmegmunkálás terén sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A fő profiljuk a tolóajtók, zuhanykabinok, üvegkorlátok és előtetők gyártása, szerelése.

Ezen kívül, lehetőség van üvegfelületek díszítésére, üvegpolcok és tükrök méretre készítésére. Minden kellék, ami a külső és belső szereléshez szükséges rozsdamentes anyagból készül, ami azt jelenti, hogy tökéletesen bírják a nedvességet, nem színeződnek el. Az edzett üveg bárhol megállja a helyét és ellenáll az esőnek, szélnek, fagynak és a napsugaraknak. Amennyiben szeretné ennek a profi csapatnak a precíz munkáját igénybe venni, érdemes néhány fontos információt tudni a rendelés menetéről.

Az időpont egyeztetés után elsőként helyszíni felmérést végeznek, majd kiküldik az árajánlatot. Ez a felmérést, kiszállítást és az egész munkálatot tartalmazza. Nagyobb munkálat estén előleget kell adni. Az termék előkészítése 7-10 munkanap, majd az ügyféllel egyeztetve megkezdődik a beszerelés és a végösszeg kifizetése. Ha több információt szeretne megtudni, akkor telefonáljon! A referenciamunkák a weboldalon megtekinthetőek. Tegye stílusossá az otthonát az üvegből készült dolgokkal és évekig gyönyörködhet benne!