Menyasszonyi fülbevaló sokféle kivitelben

menyasszonyi fülbevaló

Ha megtalálta álmai ruháját a nagy napra, akkor már csak a kellékekre kell összpontosítania. A menyasszonyi fülbevaló az egyik leglátványosabb kiegészítő. A kiválasztása előtt néhány alapvető szempontot figyelembe kell venni annak érdekében, hogy lélegzetelállító legyen a megjelenése.

 

Szem előtt kell tartani, hogy a ruha milyen típusú díszítőelemeket tartalmaz. A csipke, kő, gyöngy díszítés nagyon elterjedt. Ha a ruha tele van kisebb-nagyobb kövekkel, akkor az ékszert is ebben a formában célszerű beszerezni. A menyasszonyi fülbevaló lógós, klipszes és kapcsos változatban egyaránt elérhető az üzletekben. Megvásárolható önmagában, illetve szett formájában. Egy meseszép összeállítás 3 vagy 4 kiegészítőt foglal magába. Ezek a darabok anyagban, színben és mintázatban teljesen egyformák.

Az is lényeges dolog, hogy milyen lesz a frizurája. Egy feltűzött konty nagyon mutatós és elegáns. Ehhez a hajviselethez bátran választhat egy kihívóbb, hosszabb kiegészítőt. A helyesen megválasztott menyasszonyi fülbevaló a későbbiekben is viselhető.