Méltán közkedvelt Philips automata kávéfőző

philips automata kávéfőző

Nincs is jobb annál, amikor a modern technológiát alkalmazó automatizált kávégép készíti otthon reggel a kiváló minőségű kávét. Tisztítása és használata is rendkívül egyszerű, csupán néhány egyszerű gombnyomás szükséges.

A többféle kialakítású Philips automata kávéfőző mindenki igényét teljes mértékben kielégíti. A frissen őrölt kávé ízéhez nincs hasonló. Ez a különlegesen összetett, mégis letisztult gép lehetővé teszi, hogy teljesen frissen tartsa a kávészemeket mielőtt megőrölné. Az aromazár segít ebben és az őrlés hangja sem szűrődik ki annyira. A Philips automata kávéfőző segítségével nemcsak beállíthatja a kívánt őrlést, de el is mentheti azt a memóriába. Nem kell minden alkalommal újra beállítani az adatokat.

További előnye még, hogy hibába tartalmaz a Philips automata kávéfőző tejhabosítót, mégsem lehetetleníti el annak tisztítását. Nem tartalmaz csöveket és a lehető legkevesebb alkatrészből áll, így jelentősen megkönnyíti a műveletet. A központi egység könnyen kivehető, így nem a gépet forgatva kell megtalálni az apró réseket.