Megfázás ellen Aspirin Plus C

aspirin plus c

A hideg idő beálltával ajánlott fokozottan odafigyelni a megfázás kezdeti jeleire, így elkerülhető a hosszabb és súlyosabb lefolyású gyengélkedés. Ehhez hatékony segítséget nyújt az Aspirin Plus C pezsgőtabletta, ami nagymértékben enyhíti a kezdeti tüneteket, mint a láz, a kínzó fejfájás és a torokgyulladás.

Ezeken kívül, alkalmazható ízületi fájdalmak csillapítására, de széles körben használják hátproblémákra és fogfájásra is. A tabletták könnyen és gyorsan feloldódnak vízben. Ritkán előfordulhatnak kellemetlen mellékhatások, mint a hasmenés, gyomorbántalmak, bár, ha a javasolt mennyiséget nem lépjük túl, igen csekély a valószínűsége ezeknek. Mindenképp érdemes elolvasni a betegtájékoztatót, ebben valamennyi fontos tudnivaló megtalálható a termékről.

Annak ellenére, hogy nem egy szteroid készítmény, nagyobb adagokban vagy hosszú ideig nem tanácsos alkalmazni orvosi felügyelet nélkül. Gyermekeknek nem ajánlott az Aspirin Plus C használata, felnőtteknek a javasolt adag naponta 1-2 tabletta, 4-8 órás időközönként.