Kreatív ötletek vízlepergető bútorszövetből

vízlepergető bútorszövet

Az igényes kerti bútorok elengedhetetlen kellékei a kertipartiknak. A jó idő beköszöntésével mindenki kimozdul a négy fal közül a medence és a grill mellé. Ilyenkor kiváltképp hasznos a vízlepergető bútorszövet alkalmazása a kinti ülőalkalmatosságokon.

Ha elered az eső és gyorsan össze kell pakolni, megeshet, hogy a nagy sietségben fedetlenül maradnak a kerti bútorok, ám ezekért nem érdemes aggódni, ha vízlepergető bútorszövet borítással vannak ellátva.

A medencéből kipattanva szintén nem kell azonnal csontszárazra törölnünk magunkat, ha szeretnénk lehuppanni, hiszen a vízlepergető bútorszövet, a szerkezetéből és az anyagából fakadóan, remekül taszítja a nedvességet.

Az egyszínűtől a mintás, színes kivitelig minden a rendelkezésünkre áll a vízlepergető bútorszövet kínálatban, a Duelle bútorszövet és lakástextil nagykereskedés jóvoltából. Ezeket hasonlóan a többi szövethez, ugyanúgy kell varrni, ezért bátran szabadon engedhetjük a fantáziánkat, ha valamilyen kreatív kültéri alkotást szeretnénk létrehozni.