Koszmó kezelése kíméletes termékkel

koszmó kezelése

Szülőként hosszú harcokat vívunk egy nagyon kellemetlen jelenséggel, a koszmóval, ami körülbelül a kisbabáknál 1 hónapos korukban jelenik meg. Nem egyszerű feladat a koszmó kezelése, bár nem lehetetlen! A megfelelő, lehetőleg természetes alapanyagokból gyártott készítmények sikerre vezethetnek.

Csak natúr összetevőket tartalmaz a HerbArting babasampon, ezzel a produktummal a koszmó kezelése könnyen lehetséges. Elkészítéséhez a leglágyabb kókusztenzidet használták fel, ami a legkíméletesebb természetes habosító anyag. Fűzfakivonatot is tartalmaz, ami hámlasztó hatású, így a segítségével még egyszerűbben el lehet távolítani a baba fejéről a koszmót.

Nem zavarja a pici érzékeny szervezetét, nem csípi a szemét és nem szárítja a hajat vagy a fejbőrt. Amint látjuk, a koszmó kezelése nem ördöngösség, az viszont igaz, hogy egyáltalán nem rövid folyamat. Többféle kiszerelésben is kapható ez a babasampon a webshopban, de érdemes a nagyobbat választani. Az anyagi feltételek szintén roppant kedvezőek.