Klumpa: komfort és biztonság

klumpa

Állómunka vagy egész napon át tartó munkavégzés esetében fontos, hogy a munkaruházat komfortos, kényelmes és mindemellett biztonságos legyen. Nincs ez másként a lábbelivel sem.

Az egészségügyi szektorban jól bevált eszköz a klumpa. A kiválasztásánál részesítsük előnyben a puha, természetes bőrből készül darabokat! Ezekben kevésbé megterhelő a munkavégzés, mégis biztosítják az egészséges, terheléshez igazodó alátámasztást. A gumis, csúszásmentes, olaj- és zsírálló talpak biztonságossá teszik, a párnázott középtalp stabilt támogatást ad. Egy professzionális klumpa belső talpformája anatómiailag követi a talp formáját és tágas teret ad a lábfejnek.

A parafa talppal rendelkező lábbelik könnyeddé, rugalmassá teszik a járást. Az antibakteriális bélés megakadályozza az izzadást és a tyúkszem képződését. A klumpa nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott viselet. Érdemes minőségi darabra beruházni, ami sokáig társunk marad a munkavégzésben. A megfelelő lábbeli viselésével a testtartásunkat is javítjuk, így megelőzzük a hátfájást.