Kiváló minőségű gyémánt lyukfúró

gyémánt lyukfúró

Vannak olyan burkolóanyagok, amelyek alakításához speciális eszközökre van szükség, mert akármivel nem dolgozhatóak meg. Jó példa erre a régen használt volfrám-karbid ötvözetből készült vídia, amit ma már felváltott a strapabíróbb gyémánt lyukfúró.

Az olyan természetes anyagok, amilyen a gránit vagy márvány, sokkal ellenállóbbak, mint az égetett kerámialapok, ezért, ha azokkal dolgozunk, akkor érdemes meglátogatnunk a burkolatszintezo.hu weboldalt, ahol prémiumminőségű TLS termékeket találunk. A vákuumforrasztással és lézerhegesztéssel készült gyémánt lyukfúró többnyire száraz és vizes körülmények között egyaránt megállja a helyét.

A hűtés mindig növeli az élettartamot, mert csökkenti a kopás és kiüvegesedés esélyét. A mérettartomány igen széles, mert 150 mm átmérőig válogathatunk, igény szerint. Amennyiben nem szeretnénk egyenként megvásárolni a gyémánt lyukfúró fejeket, akkor dönthetünk a szettek mellett is. Tegyük a munkánkat gördülékenyebbé és könnyebbé, a minőségi eszközök bevetésével!