Kiváló borok választáka egy helyen

minőségi borok

A borkészítés régi foglalatosság, már Kr.e. több ezer éve is készítettek Kína és Egyiptom területein. A többnyire szőlőből készülő ital napjainkban is nagyon népszerű, vacsorák mellé és ünnepi alkalmakkor előszeretettel fogyasztják a száraz, félszáraz, félédes és édes változatokat.

A fehér, vörös és rozé színben pompázó minőségi borok az íz kiélvezésére valók, napi egy-két pohár pedig kimondottan jót tesz a szervezetnek is. Webáruházunk külföldi és hazai minőségi borok forgalmazásával foglalkozik, amit díszcsomagolásban is meg tud venni, ha ajándékba szánja.

Kínálatunkban az ismert spanyol, francia és olasz borokon túl, a magyar borpincék is képviseltetik magukat a termékeikkel. A magyar minőségi borok közül a legismertebb a tokaji, de a budai és villányi borvidékről is talál olyat, amit nagyon szeretni fog.

A borokon túl, finom pezsgőket és prémium söröket, hazai pálinkákat szintén értékesítünk, de a szeszesitalokból is, mint a vodka, brandy, bourbon, gin, rum, whisky, stb., bőven van mit választani.