Kiskocsi tárolóval, pohártartóval

Kiskocsik többféle formában

A gyerekek nagyon könnyen rászoknak a jóra. Nincs is annál kényelmesebb, amikor anya meg apa naphosszat a babakocsiban tologatja a csemetéjét. Viszont egy idő után ez már megterhelő lehet, ezért nem árt jobban utánanézni a kiskocsi előnyeinek.

Először mindenkinek a pofás dizájn fog szemet szúrni. Szinte biztos, hogy ezzel a gyerekeket is le lehet venni a lábukról. Ki ne szeretne bepattanni egy sportkocsi volánja mögé.

Persze a kis rallypilóták nem száguldozhatnak csak úgy a szülők felügyelete nélkül. A fogantyúval nemcsak tolni lehet, de irányítható is a kiskocsi. A kerekeket teljesen el lehet fordítani a könnyebb kezelhetőség érdekében. Mivel igazi luxusjárgányokról van szó, ezért az olyan extrák is helyet kaptak a listán mint a pohártartó vagy a rázkódást elnyelő, minőségi gumikerekek.

A kiskocsi többféle színben és formában érhető el a jatektenger.hu weboldalon, amit valószínűleg gyorsan meg fognak kedvelni a csemeték, mert egy ilyenben sokkal szórakoztatóbb a séta, mint az unalmas babakocsikban.