Készüljön az őszre tematikus ajtódíszekkel!

ajtódíszek

A stílusos és átgondolt belső térben minden részlet fontos szerepet játszik. Ezért még a nyílászárók kialakítását is felelősségteljesen kell megközelíteni. Ne felejtse el, hogy az ajtódíszek a szoba valódi fénypontjaivá válhatnak, ha eredeti módon választjuk ki.

A fából készült táblák egyedi betűkkel, képekkel és idézetekkel ellátva nagyon divatosak a lakberendezésben. Ezekkel gyakran találkozhatunk az Instagramon, a Pinteresten és sok lakás design-nal foglalkozó weboldalon. Mivel az ősz már a levegőben van, ezért miközben őszi inspirációkkal töltjük meg az otthon belső tereit, hívogatóan fogadhatjuk az évszakot a különféle barátságos ajtódíszekkel.

A ház bejárata az első dolog, amivel a látogatók találkoznak, ezért az ablakoknak és az ajtóknak tükrözniük kell a lakók vendégszeretetét. A ház elejének feldíszítése az őszi szezonra nagyon egyszerű lesz, ha a hozzávalókat a Manka Műhelyéből szerzi be. Ezek a kiegészítők magukba foglalhatják a selyemvirágokat, a fenyőtobozokat, a tököket és természetesen az akasztós ajtódíszeket.