Kapható telefonközpont 3 fővonal és 8 analóg mellék kezelésére

telefonközpont 3 fővonal, 8 analóg mellék

Az ügyintézés nem minden helyzetben egyszerű feladat, ezért nagyon komolyan oda kell figyelni arra, hogy milyen készülékekkel szeretnénk azt elvégezni. Az okos választással csakis a saját dolgunkat könnyíthetjük meg. A prémiumminőségű Panasonic telefonközpont 3 fővonal, 8 analóg mellék kezelésére alkalmas, ami jelentősen kitágítja a határokat.

Természetesen itt még nincs vége a sornak, mert van lehetőség további bővítésre, egészen 8 fővonalig és azon belül 24 mellékállomásig. Egy ilyen kiváló rendszer birtokában pedig már egyszerre jelentős mennyiségű hívás fogadható, kezelhető. A telefonközpont 3 fővonal, 8 analóg mellék és ezekhez jár még sok egyéb opció, amit megéri kihasználni.

Ilyen többek között a beépített üzenetfogadás, SMS irányítás, a mellékhívó fél azonosítása, PC programozás, csengetési vízhang kiválasztása. Amennyiben ennél is többet szeretnénk megtudni a telefonközpont 3 fővonal, 8 analóg mellék képességeiről, akkor a hacsatel.hu oldalon lehetőségünk nyílik arra. A kiváló felszereltség és a kedvező ár-érték biztosan elnyeri a tetszésünket.