Jameson Whiskey az igazi ír érzétért

Jameson Whiskey t

Az írek sok sajátosságról váltak híressé az évek alatt a világ számos pontján, legyen szó a vörös hajról, a zöld manókról, a féktelen ünneplésről, vagy éppen a kiváló minőségű és ízletes whiskeykről. A Jameson Whiskey talán a legnépszerűbb ír ital, amit mindenhol ismernek és elismernek egyaránt.

Ezt az is bizonyítja, hogy az ital neve már évek óta szerepel a TOP 100 whiskey listán, amiben ez az egyetlen ír gyártmányú nedű. Egyes jellemzés szerint, az illata olyan, mintha egy írországi virágoskertben sétálnánk és az édes növények különleges aromája megcsapná az orrunkat.

A Jameson Whiskey halványsárga, barnás színe garantáltan felkelti majd az érdeklődésünket az ital iránt, hiszen magában rejti a tökéletességet. A kóstolás után pedig megbizonyosodhatunk arról, hogy a testes gyümölcsös íz és a friss vanília remekül passzol egymáshoz.

Általában magában fogyasztva ajánljuk, hiszen ilyenkor érzékelhető a fűszeres és mézes lecsengés. Azonban jéggel vagy koktélba keverve is hihetetlenül finom a Jameson Whiskey.