Hasznos időtöltés a gyémántszemes kirakó elkészítése

gyémántszemes kirakó

A világban egyre nagyobb teret hódít a diamond paintig, amit magyarra gyémánt festmény névre kereszteltek. Egyre többféle kép kerül elkészítésre a gyémántszemes kirakó tervezői által. Állatok, virágmotívumok, tájképek és különféle mandalák kedvelt elkészítési technikája ez.

A mandalafestésben gyakori technika a pontozással készült kép és ehhez hasonló a gyémántszemes kirakó is. A különbség az, hogy ez utóbbinál előre megtervezték és elkészítették a gyöngyöket, amelyeket egy öntapadós felületre kell felvinni. Nem kell ragasztóval sem bíbelődni, hiszen ez könnyen elcseppenhet és csúnya foltot hagyhat. Az tény, hogy mint mindenhez, ehhez is kell egy kis gyakorlat, de a tervezők olyan módszert dolgoztak ki, amivel egyszerűen elkészíthető a kép.

A gyémántszemes kirakónak olyan változata is létezik, aminek elkészítése már a gyakorlottabbak kiváltsága, ahol a készítő maga tervezi meg a képet és csak a gyöngyöket rendeli meg. A megrendelő saját fotó alapján is készíthet képet, ezt a webáruházunkon keresztül lehet elküldeni.