Használatra kész KTM biciklik

KTM biciklik

Mi nemcsak egy online áruház vagyunk, hiszen a csapatunk minden tagja hatalmas tudással és tapasztalattal rendelkezik a kerékpározás területén. Több éve aktívan részt veszünk ebben az iparágban és számos márka hivatalos kereskedője vagyunk. Éppen ezért magabiztosan kijelenthetjük, hogy a KTM bicikli a hazai vásárlók nagy kedvence.

A gyártó nagy figyelmet fordít a tervezés és a fejlesztés innovatív megközelítésére, állandóan díjakban részesül és a termékei számos versenyen vesznek részt a világ minden táján, ezzel bizonyítva a fölényüket. A KTM biciklik szlogenje a “Ready to race”, ami azt jelenti, hogy „Készen áll a versenyre”.

Készíthet-e egy ilyen társaság közepes minőségű terméket? Hát persze, hogy nem! A legjobb technológia, a feltűnő dizájn, a kiváló felszereltség és a töretlen előrehaladás, ami a legjobban jellemzi ezeket a kerékpárokat. A katalógusunkban megtalálhatóak a hegyi, a női, a városi, a két felfüggesztéses és a gyermek KTM biciklik, melyek mindegyikét a világ legaktívabb embereinek tervezték.