Gepida trekking változatos terepekre

A kerékpár 19. századi feltalálása óta rengeteg változáson, fejlesztésen ment keresztül. Felismerték, hogy a kerekek méretének ésszerű határokon belül kell maradnia a stabilitás érdekében. A váznak erősnek, mégis könnyűnek kell lennie, továbbá stílusok szerinti kategóriák is kialakultak. Azonban a legtöbbünknek luxus lenne egyszerre több kerékpárt birtokolni, ezért megszületett a Gepida trekking, amely a városi és a túra bicaj stílusjegyeit ötvözi.

A Gepida trekking nagyobb kerületű kerekekkel rendelkezik, mint a túrázáshoz használt bringák, ami, mint azt sejthetjük, nagyobb távolságok megtételét biztosítja ugyanannyi befektetett munkával. Emiatt kiváló városi és városközi ingázáshoz, hiszen ezzel a bicajjal gyorsan is lehet haladni.

A Gepida trekking kerekei közötti távolság pedig megfelelő stabilitást biztosít mind az aszfalton, mind pedig hepehupás talajon történő tekeréshez. A kormány, a nyereg, a markolat, az egész felszereltség alkalmas arra, hogy hosszabb távokon is kényelmes maradjon az utazás.