Gázszivárgás jelző spray otthoni és ipari használatra

gázszivárgás jelző spray

A gázszivárgás rendkívüli veszélyekkel is járhat, ha nincs időben észlelve. Akár otthonra, akár ipari területekre, kifejezetten hasznos egy gázszivárgás jelző spray megléte. Ez a gázszerelők munkája során nélkülözhetetlen, ugyanakkor az ipari méretű gázfelhasználás esetében is.

Az alkalmazása igen egyszerű, gyorsan megállapítható, hogy a vezetékek, palackok, tartályok optimálisan működnek-e. A sűrített levegővel működő kompresszorok, tartályok, fékek és vezetékek esetében szintén jó választásnak bizonyul. A gázszivárgás jelző spray természetesen nemcsak ipari, hanem otthoni felhasználásra is megfelelő. A gázzal történő főzés, fűtés kapcsán a biztonsági intézkedések nem lehetnek opcionálisak.

A rendszeres ellenőrzésekkel ugyanis a tragédiák megelőzhetőek. A gázszivárgás jelző spray a habbuborékok képződésével mutatja meg, hogy a vezeték melyik részén van jelen szivárgás. Az eklima.hu webáruházban ez az eszköz is megrendelhető kiváló minőségben és remek árban. Gyorsan, megbízhatóan felfed minden szivárgást. Nem ég, nem mérgező.