Fordítsuk az előnyünkre a lamellás kerítéselem képességeit!

lamellás kerítéselem

Mindjárt itt van a kellemes meleg idő, amikor ismét öröm lesz többet kint tartózkodni a szabadban. Amennyiben rendelkezésre áll egy méretes udvar, amit teljesen a saját igényeink szerint alakíthatunk ki, akkor már csak a képzeletünkön múlik, mihez kezdünk a sajátos helyzettel. Virágos, bokros, gyepes részek válthatják egymás és még egy kisebb-nagyobb medencének is jut hely, aminek a partján bármikor napozhatunk egy keveset. Remek kiegészítő a lamellás kerítéselem, aminek van létjogosultsága.

Voltaképpen egy olyan szerkezeti egységről van szó, aminek a fő szerepe, hogy a kíváncsi pillantásoktól teljesen vagy részben elzárja a mi privát szféránkat. A lamellás kerítéselem ebből adódóan nagyon tartós, de egyben remekül is fest. Többféle kivitelben hozzájuthatunk, így rajtunk múlik, melyiket választjuk. Az eltérő fatáblák, amiket egyenként megismerhetünk a belatasgatlo.hu oldalon, mind a nagy lamellás kerítéselem családjába tartoznak. Tekintsük meg a kínálatot és válasszunk a környezethez illően!

A termékek jól beleillenek a természetes környezet képébe, ezért több szinten elégítik ki az igényeinket. Ha a kerítésen belül is szeretnénk további elkülönített részeket létrehozni, úgy a betekintés elleni háló alkalmas a feladatra. Jóval egyszerűbben alakítható, egy ollóval vagy éles késsel méretre szabható. Megfelelő támasztók közé kihúzva több funkciót tölt be. Lecsökkenti az erős napsugárzást, tehát árnyékolóként szintén alkalmazható, de ezen kívül felfogja a szél jelentős részét és természetesen visszatartja az érdeklődő tekinteteket.

A betekintés elleni háló olyankor igazán előnyös, amikor már megvan a telkünket határoló elemegység, de arról utólag derül ki, hogy nagyon szellős. Egy erős drótkerítés hasznos, de bárki átlát rajta és még felvételeket is készíthet. A betekintés elleni háló felhelyezve, gyorsan orvosolja az aktuális problémát. A Totaltex nagysűrűségű polietilénből készült kivitele teljesen UV stabil és 95 %-os átlátás gátló hatással rendelkezik. Tapasztaljuk meg személyesen, hogy mire képes és élvezzük egész nyáron az előnyeit!