Fogpótlás Budapest: koronák és hidak

fogpótlás Budapest

Manapság már alapvető követelmény, hogy amikor a fogpótlásra kerül sor, akkor a végeredmény esztétikailag és a tartósságot illetően is tökéletes legyen. A régi módszerekre alapuló fogpótlás Budapest városában ekkor szóba sem jöhet. Aki azt akarja, hogy a csodálatos mosolyában évtizedekig örömét lelje, csakis a csúcsminőségű cirkónium oxid alapú fogpótlást választhatja.

Manapság ez a vezető fogászati technológiának számít. Mivel garantálja a tökéletes illeszkedést, a gyönyörű külsőt és az azonnali terhelhetőséget, nem meglepő, hogy ez a fogpótlás Budapest településén annyira népszerű. Egy fémmentes megoldást jelent, ami koronák és hidak esetében százszázalékosan beválik.

Ha kisebb foghiányokról van szó, akkor a híd a jó választás. Ekkor a fix fogpótlás Budapest szolgáltatást érdemes választani, amit a legtöbb esetben a hiányt határoló fogakon lévő koronák tartanak. Nagyobb vagy teljes foghiány esetén kivehető fogpótlás mellett tanácsos dönteni. A kivehető részleges fogpótlások lehetnek szimplák és rejtett elhorgonyzásúak egyaránt.