Feromonos parfümök a szexuális vonzalomért

feromonos parfümök

Lehet, hogy látott már olyan parfüm vagy spray reklámokat, amelyek azt ígérik, hogy szexuálisan vonzóbbá teszik, esetleg növelik a libidóját. A feromonos parfümök valóban működnek, ezért érdemes lehet kipróbálni. A feromonok olyan illatok, amiket az állatok arra használnak, hogy jeleket küldjenek.

Ezekkel lehet területet megjelölni, azonosítani vagy párt vonzani. Az állatok ezeket az illatmirigyek segítségével termelik, amik az egész testben megtalálhatóak, beleértve a szájat, a mancsokat vagy a végbélnyílást. Megdörzsölhetik testükkel a fákat vagy vizelhetnek valahol, hogy megjelöljék a területüket. Emellett meg is szagolhatják egymást, hogy azonosítsák a családjukat vagy a társukat.

Mint ahogyan az állatok ezt használják a párjuk vonzására, a feromonos parfümöknek szexuális vonzalmat kell keltenie azokban az emberekben, akik megérzik Önön. A feromon parfümök tartalmazhatják az állatokból származó pézsma mesterséges változatait is, például macskákból, hódokból, sertésekből és pézsmaszarvasokból.