Férfi hajvágás barbernél: miért éri meg?

barber shophoz

Még ma is azzal a tévképzettel él a legtöbb ember, hogy a borbély üzletek csak a szakállas vendégeket várják, akinek nincsen arcszőrzete, csak egyszerű hajvágásra menne, annak jó lesz egy sima fodrászat is. Pedig a barber shopok ugyanolyan szakterülete a hajvágás, mint a szakálligazítás, de sok esetben többet is kapnak az urak nyiratkozás terén, mint egy hagyományos fodrászatban. Nem véletlen, hogy ilyen sok férfi fordul barber shophoz.

Például a Budapest két pontján is megtalálható A76 barber shop különlegessége, hogy itt kizárólag női borbélyok dolgoznak. Bár ez sokaknak valószínűleg furcsa, mégis érdemes női borbélyt választani, mivel sok esetben a női szem jobban tudja, hogy milyen szakáll vagy frizura áll jól a férfinak. Ráadásul ebben a fodrászatban nagy szaktudással el is készítik azt a vendégeiknek.

Tehát azok az urak, akik már unják a régi frizurájukat, és egy új stíluson gondolkoznak, jól teszik, ha az A76 barber shopba látogatnak el, mert az itt dolgozó szakemberek a választásban is segítenek nekik. Ugyanis itt minden férfi hajvágás egy ingyenes konzultációval kezdődik, ahol átbeszélésre kerül a vendég elképzelése, de ha ilyen nincs, akkor segítenek a fejformájához és adottságaihoz leginkább illeszkedő hajstílus kiválasztásában. A szakértők célja nem az, hogy X idő alatt minél több betérő klienst kiszolgáljanak, hanem sokkal inkább egy állandó, visszajáró vendégkör kialakítása.

Ezt nem lesz nehéz megteremteniük, mert itt a profi munka mellett, minden a vendégről szól, aki hajvágásra vagy szakálligazításra jelentkezik. Ebben a barber shopban a férfi hajvágás magába foglalja a konzultációt, előtte és utána is a hajmosást, a vágást géppel, illetve ollóval, a nyakborotválást pengével, a homlok- és halántékkontúr meghúzását szintén pengével vagy kontúrvágóval. És természetesen, a befejezést waxszal vagy hajporral. Minden férfi hajvágási szolgáltatás mellé a kliens a shop vendége egy sörre, whiskyre vagy üdítőre. A borbély hölgyek munkái is megtekinthetők az a76.hu weboldalon.