Fedezze fel Omán különleges világát!

Omán

Ha szereti az olyan helyeket, ahol tökéletes harmóniában van a hagyomány és a modernség úgy az építészet, mint a kultúra és a látnivalók terén, akkor máris megtaláltuk Önnek a következő úti célját! Omán csodás hegyekkel, különleges, sziklákban kialakult türkizkék medencékkel, igazi sivataggal és meseszép tengerpartokkal várja, ahol egyszerre tapasztalhatja meg az arab tradíciókat és a modern világ kényelmét.

Itt kedvére válogathat a felfedezésre váró, nem mindennapi természeti látnivalók és az érdekesebbnél-érdekesebb kialakítású, elhelyezkedésű városok közül, így igazán izgalmas nyaraláson vehet részt, aminek során egyetlen pillanatig sem kell majd unatkoznia.

Ha pedig a morea-exkluziv.hu csapatára bízza az utazás megszervezését, akkor azzal sem kell bajlódnia, időt töltenie, hogy utánajárjon, hová érdemes ellátogatnia Omán csodálatos látványosságai közül. Az utazási iroda munkatársai részletesen megtervezik a programját, csak mondja el nekik az igényeit minél részletesebben! Amennyiben azt szeretné, akár minden napra szervezhetnek egy-egy rövid utat Omán különböző pontjaira.