Ezen a télen a levesek helyett válasszuk a tökféléket!

tökfélék

A téli hónapok egyet jelentenek a hideg külső hőmérséklettel és a meleg lakásokkal. Ebben a hosszú időszakban a tökfélék segítségét is kérhetjük, amelyekből nagyon finom pürék készülnek. A magyar konyhára általában a meleg levesek a jellemzőek, viszont kár lenne megfeledkezni a tökfélék sokszínűségéről. A zöldségfogyasztás előnye, hogy szó szerint bármennyit megehetünk, mivel nem fogunk tőle hízni. Innentől kezdve csak azt kell kitalálnunk, hogy melyik pürét akarjuk felszolgálni.

Egyik nagy kedvenc a cukkini szokott lenni, amit még hámozni sem kell, egyszerűen feldaraboljuk és mehet is a fazékba. A cukkini mellé csak egy kis sóra és borsra lesz szükségünk, a többi ízt a zöldség adja. A másik favorit a sütőtök, amit nemcsak püréként, hanem a sütőben vagy italként is felszolgálhatunk. Ezeket a finom és édes zamatokat a kisebbek is szeretni szokták, ami külön előny, hiszen a gyerekek nehezebben eszik meg az ilyesmiket. Ha pedig azokra a tökfélékre gondolunk, mint a retek vagy az uborka, akkor szintén a napi fogyasztásunk részévé vállhat.

Bio zöldség Budapest közelében? Igen!

Ha eldöntöttük, hogy az idei teli hónapokban nemcsak a forró leveseket favorizáljuk, akkor jöhet a zöldség rendelés! A bio zöldség Budapest közelében futárszolgálattal is kérhető, így gondoskodunk róla, hogy mindig bio termékek kerüljenek az asztalra. A vegyszerekkel táplált növények a szervezetünkbe kerülnek és ha mindig ugyanazokról a helyekről vásárolunk, akkor az évek alatt majd felgyülemlenek. Ne engedjük, hogy a családunk tagjai vegyszereket falatozzanak, inkább válasszuk a bio zöldség Budapest opciót!

A kényelmünk érdekében, az interneten keresztül is kiválaszthatjuk mire vágyunk, hogy a bio zöldség Budapesten a mi asztalunkra kerüljön. Ez pedig nemcsak kényelmes, hanem egészséges is, úgyhogy végre tényleg annyit ehetünk belőle, amennyit szeretnénk. Ne bízzuk a véletlenre, hanem válasszuk a lehető legjobb minőséget, hogy mindenki kiélvezhesse az egészséges táplálkozás előnyeit, valamint a bio termékek zamatos ízvilágát!