Esküvői ajándék ötletek a hagyományostól a különlegesig

esküvői ajándék ötletek

Az esküvő olyan esemény egy pár életében, amire mindig emlékezni fognak, de nemcsak ők készülnek gondosan a nagy napra, hanem a meghívottak is. Az esküvői ajándék ötletek széles skálája áll a násznép rendelkezésére ahhoz, hogy kellemesen meglepjék az ifjú párt. Míg régebben általában pénzösszeggel járultunk hozzá a fiatalok fészeképítéséhez, ez a szokás kezd kimenni a divatból, de ha mégis emellett döntünk, azt célszerű szép csomagolásban átadni. Erre remek döntés egy jól megválasztott tégla, ami rengeteg nyílással rendelkezik. Ezekbe a nyílásokba tetemes összeget el lehet helyezni, így eredeti ötlettel járulhatunk hozzá az új házasok közös életének elkezdéséhez.

Természetesen, az olyan személyes jellegű esküvői ajándék ötletek is divatosak, mint például egy wellness hétvége, belföldi vagy külföldi utazás. Egy ilyen meglepetéssel biztosan kitűnünk a többi ajándékozó közül, a fiatalok pedig soha nem felejtik majd el ezt a szép gesztust. Azonban itt fontos olyan programot választani, ami passzol a pár személyiségéhez, érdeklődési köréhez és habitusához. Mindazonáltal, a praktikus esküvői ajándék ötletek mindig jól jönnek, mert a háztartásban használatos eszközök, kiegészítők nélkülözhetetlenek minden otthonban. A lényeg, hogy örömet okozzunk a meglepetéssel.

Gyakran kerül beszerzésre ballagási ajándék

A gyermekek az általános vagy középiskolai ballagásukra mindig rengeteg virágot, plüssfigurát szoktak kapni, de ha nem átlagos, sablonos meglepetést akarunk átnyújtani, akkor érdemes a különleges ötletek között keresgélnünk. Például a nyolcadikos ballagási ajándék vidám, pasztellszínekből összerakott sminkcsomag vagy körömlakk készlet is lehet, ha tudjuk, hogy a lányt a csajos dolgok érdeklik. Remek ötlet egy szépségszalon meglátogatása is, amitől felnőttebbnek érzi majd magát a ballagó leány, de persze szigorúan tiniknek való kezelésekre. Minden kamaszlány szeret kísérletezgetni a sminkeléssel, a divat is érdekli, vagyis bontogatja a szárnyait.

Ezért szülőtől vagy keresztszülőtől kiváló ballagási ajándék lehet egy bevásárló körút. Ezt a legtöbb tini lány valósággal imádja és nem feltétlenül a megvásárolt termékek miatt, sokkal inkább azért, mert igazi, felnőtt csajos programnak tartja. Ezalatt mindketten jól érzik magukat, úgy a felnőtt, aki hosszú órákig a gyermekkel lehet, mint maga a ballagó diák. Aki próbálta már ezt a programot, bár meglehetősen fáradtan ért haza, soha nem feledi egyetlen percét sem. Fiúknak remek ballagási ajándék egy modellező készlet, amivel elbíbelődhet a kiskamasz, de nemtől függetlenül jó döntés a vidámpark is.