Erima póló többféle stílusban

Erima póló

A sportos embereknek a póló nemcsak egy hétköznapi ruhadarab. Néhány szempontból az Erima póló más, mint a többi. Egyrészt az Erima pólók igen kényelmesek és légáteresztőek, hogy ne melegedjen ki edzés vagy meccs közben. Ezenkívül igen jól illeszkednek, ami azért fontos, mivel a nap nagy részében viseljük ezeket.

A felhasznált anyag elég tartós, ellenáll a kopásnak anélkül, hogy elveszítené a formáját. Ezek a ruhadarabok igazán sokoldalúak, alkalmi és hivatalos alkalmakra egyaránt használhatók. Viselheti munkahelyen vagy sportolás közben is! Sokan azt hiszik, hogy egy pólót rövidnadrággal viselni nem elegáns. Ez azonban nem igaz, mert számos módja van a stílus kialakításának.

Párosíthatja az Erima pólókat rövidnadrággal és tornacipővel, ha valami hétköznapira vágyik, de ha formálisabb stílust szeretne, próbálja meg farmerrel viselni! Mivel különböző stílusban, színben és méretben készülnek, könnyen társíthatja ezeket a ruhákat bármilyen öltözékkel, így mindig mutatós és változatos lehet a szettje.