Egyedi karikagyűrűk a jegyespár elképzelései szerint

egyedi karikagyűrűk

Úgy a fizikai, mint az online ékszerboltok polcai, roskadoznak a szebbnél-szebb termékektől. Ennek ellenére, gyakran nem találunk megfelelőt a sok csillogó darab között, mivel a vágyunk az egyedi ékszer. Az ékszer ősidők óta nemcsak egyszerű díszítőeleme volt az ember kinézetének, hanem mindig közvetített valamit a tulajdonosáról. Lehetett ez a társadalomban elfoglalt státusza, rangja, foglalkozása. Manapság már ezek helyett inkább a stílust és az ízlést próbálja szemléltetni. Az egyedi ékszer ezért szinte tökéletes képmása a viselőjének nemesfémből, esetleg drágakövekből.

Akik nem szeretik az ékszereiket naponta váltogatni, azoknak egyenesen tökéletes egy ilyen kiegészítő, hiszen mindig maguknál tarthatják, akár mint talizmánt vagy társat. Ha Ön sem találja a sajátját a milliónyi arany és ezüst termék között, akkor a legjobb, ha felveszi a kapcsolatot Koós Lili ékszertervezővel Budapesten vagy pedig a lilikoos.hu weboldalon keresztül. Ő a régi darabokból újat és egyedi ékszert varázsol vagy pedig saját anyagból megalkotja a tökéletes példányt. A férfiaknak meglehetősen nagy igényeik vannak az ékszereket illetően. Egyesek szinte semmilyet nem hajlandóak viselni. Az egyedi karikagyűrűk rendelésével talán még a legnagyobb kritikusokat is rá lehet venni arra, hogy ezt a sokat jelentő kiegészítőt szívesen viseljék. Ha a saját és a párjuk stílusa, ízlése alapján vannak megtervezve a gyűrűk, bizonyára nemcsak szimbólumként fognak majd helytállni, hanem bármikor viselhetők ékszerekként is. Az egyedi karikagyűrűk készítése Koós Lili műhelyében nem számít ritkaságnak, hiszen a dizájner egyik „specialitása” éppen ez.

A letisztult, aprólékosan kidolgozott ékszerek nem hivalkodóak, nem hatalmasak és nincsenek túlcsicsázva. Pontosan ezért lesznek örökké divatosak és szépek. A pár akár hosszú évtizedek múlva is büszkén viseli majd a rendkívül értékes anyagú, finom kivitelezésű, egyedi karikagyűrűket. Itt minden darab egyedi, nincs két egyforma termék. Mindegyik pontosan olyan, amilyet a megrendelők megálmodtak.