Dyson V11 praktikus funkciókkal

Dyson V11

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy ez a modell a porszívók Rolls Royce-a. Ez már jól látható a különleges kialakításból, ami nemcsak a dizájnt változtatja egyedivé, de a kezelhetőség szempontjából is fontosnak számít.

A Dyson V11 intelligens szenzorokkal van ellátva, amelyek érzékelik a fejben található forgókefe forgási sebességét, ami attól függően változik, hogy éppen milyen felületen használjuk.

A szőnyegeken lelassul, ezért növeli a szívóerőt, míg a sima padlókon, járólapokon felgyorsul a forgókefe mozgása, ezért csökkenti a szívóerőt. Ezzel az intelligens technológiával 120 perc üzemidőt is kipréselhetünk a Dyson V11 gépből.

A Boost mód ennél sokkal több energiát igényel és hamarabb meríti az akkut, viszont a nagy kihívást jelentő feladatok könnyedén leküzdhetőek ezzel a funkcióval. LCD kijelzővel rendelkezik, ami mutatja a töltöttségi szintet, illetve láthatjuk, hogy mikor válik szükségessé a Dyson V11 tisztítása. A portartály ürítése higiénikus, néhány mozdulattal megoldható. A készüléket a falon is tárolhatjuk.