Döntsön az akciós fonalak mellett!

akciós fonalak

Ahhoz, hogy kézimunkával megalkossunk egy gyönyörű ruhadarabot, sapkát, sálat, pulóvert, szoknyát, mellényt stb., tehetség és szorgalom szükséges. A kifogástalan végeredményhez azonban megfelelő alapanyag is kell, ha pedig nem akarunk túl sok pénzt kiadni, az akciós fonalak között ajánlott szétnéznünk. A nordfonal.hu webáruház kedvező anyagi feltételekkel és prémiumkategóriás termékekkel várja a vásárlókat.

A legtöbb fonal természetes alapanyagokból készült. Az eredményes és kényelmes vásárlás pedig ily módon biztosított. Akár 40%-al olcsóbban is be lehet szerezni a munkához való szálakat, ha az akciós fonalak kategóriájából választunk. Ebbe az osztályba tartozik például a Belle elnevezésű, pamutból, viszkózból és lenből előállított csodálatos fonalkeverék. Egész évben használható fonal, ami lélegzik, mégis finom textúrájú és tökéletes még közvetlenül a bőrön viselve is. Gyönyörű színekben és árnyalatokban kaphatóak ezek az akciós fonalak, minden ízlésnek megfelelnek. A kategória másik tagja a DROPS Cotton Merino különleges superwash kezelt merinó gyapjú és hosszú szálú indiai pamut keverékéből készült típus.

Több vékony szál összesodrásával készült, így a felülete gömbölyű, rugalmas, ezért sima, egyenletes kötésképet ad. Az akciós fonalak eme szuper példánya különösen alkalmas csavart, valamint struktúra mintákhoz, illetve a rizskötésekhez. Szép darabok készíthetőek belőle és ha már most beszerzi az akciós fonalak közül, akkor őszre kész is lesz az alkotás. Babáknak is aranyos dolgokat köthet ebből.