Cremesso az egyedülálló aromák kavalkádja

Cremesso

A kávézás nem szokás, hanem sokkal inkább életstílus. A svájci Cremesso márka a magas minőségi előírásoknak, az energiatakarékos berendezések, a kifogástalan fogyóeszközök és kiegészítők gyártására irányuló innovatív technológiáknak felel meg. A gyártót a kávébab pörkölésének szakértőjeként tartják számon, ami a finom és környezetbarát italok ismerőinek a termékek széles választékát kínálja.

A Cremesso kapszulás kávéfőzőivel időt takaríthat meg az eszpresszó elkészítése során, a gyors forralásnak köszönhetően. A magas energiahatékonyság, a hibátlan habnak az előállítása, az elegáns kialakítás és a különböző színű készülékek megvásárlásának lehetősége a termékek további jellegzetessége.

A kávékapszulák tökéletes keverékek, amelyek minőségi jellemzői nem alacsonyabbak a szemes változatnál. Minden Cremesso kapszula csomagolása hasznos információkat tartalmaz a kávé szerelmeseinek, az íz intenzitásának mértékéről és az ajánlott pohár méretéről egy élénkítő ital főzéséhez. Az ízek palettáján minden ínyenc egyedülálló feketét találhat magának.