Bizonyítékot nyújthat az autós kamera

autós kamera

Különböző incidensek, balesetek fordulhatnak elő, amikor autóval közlekedünk, úgyhogy az a legjobb, ha rögzítésre kerülnek a történések. Nem érdemes elindulni autós kamera nélkül, hiszen ez a biztonságunkat szolgálja. Ha valami történik az úton, akkor azt profi módon rögzíti a gépezet.

Ha vásárolni szeretne egy ilyen szerkezetet, keresse fel a mindentolcson.hu webáruházat, ahol beszerezheti a magyar menüvel ellátott HD Slim eseményrögzítő biztonsági kamerát, amelyik színes monitorral és éjjellátó funkcióval egyaránt rendelkezik! Ez az autós kamera HD minőségben rögzít és a felvételek bármikor egyszerűen visszajátszhatóak.

Mivel 140 fokos a látószöge, nagy teret lát be. Az erős tapadókorong segítségével könnyen a szélvédőre szerelhető és nagyon jó minőségű felvételt lehet vele készíteni. Automatikusan bekapcsol a gépkocsi indításakor, ezután pedig folyamatosan dokumentálja az eseményeket. Az autós kamera nem csak kép-, hanem hangfelvételt is készít. Időbélyeggel látja el a felvételeket, tehát tökéletes bizonyíték lehet karambol vagy koccanás esetén.