Bioderma testápoló atópiás bőrre

Bioderma testápoló

A káros környezeti tényezők negatív hatással vannak a testünk védőrétegére. Ezeknek a rossz behatásoknak a következménye jelentősen csökkenthető a Bioderma testápoló segítségével. A választék igazán széles. A normál bőrre való termékektől kezdve, az atópiás felület ápolására való készítményekig, minden megtalálható a készletben. Nyáron pedig rendkívül hasznos krém a napozás után.

Gyakorlatilag az összes bőrtípusra elérhető. Nyugtató, regeneráló funkciót tölt be. A testápoló rendszeres használatával hosszabb ideig fenntartható a természetes barnaság, miközben a bőr nem veszít a feszességéből. Ezen kívül, sejtszíntű fényvédelmet is biztosít. Azt is fontos megemlíteni, hogy a száraz bőrfelület egy újabb veszélyforrás, hiszen a kórokozók könnyebben juthatnak be a szervezetben.

A Bioderma készítmények használatával a felület elvárható nedvességtartalma könnyedén visszaállítható és szinten tartható. A Bioderma testápoló illatanyagoktól és parabéntől mentes, valamint hipoallergén és természetesen bőrgyógyászatilag tesztelt.